Analýza pracovného prostredia v krajinách EÚ počas COVID-19 z pohľadu pohlavia a veku - Kaselyová, Paulína, 1995-
Provonanie straty práce v jednotlivých krajinách EÚ počas prvej vlny pandémie. Charakteristika vzťahu medzi množstvom ľudí, ktorí stratili prácu v jednotlivých krajinách a množstvom ľudí pracujúcich z domu. Rozdiely medzi pohlaviami v strate práce počas prvej vlny pandémie COVID-19.