Skúmanie optimálnej zadlženosti - Freňáková, Magdaléna, 1981-
Optimálna zadlženosť a rentabilita vlastného kapitálu. Praktická aplikácia teórie o optimálnej zadlženosti od autorov Neumaierová a Neumaier na príklade konkrétneho podniku.