Trhovo orientovaná analýza tržieb vybraného podniku - Kudlová, Zuzana, 1986-
Trhovo orientovaná analýza tržieb vo vybranom podniku v Slovenskej republike. Príklad analýzy v praxi na vybranom podniku v rokoch 2019 a 2020.