Legislatívny proces a využitie IAS/IFRS v podmienkach Slovenskej republiky - Lukáč, Jozef, 1991-
Analýza legislatívneho prostredia v podmienkach Slovenskej republiky v oblasti Medzinárodných štandardov finančného vykazovania. Predpoklady a používanie účtovného systému IAS/IFRS, jeho legislatívny proces v Národnej rade SR a podmienky jeho využitia zo zákona č. 431/2002 Z.z. o Účtovníctve. Harmonizácia účtovníctva.