Daňové prostredie - Zdaňovanie príjmov nadnárodných spoločností - Manová, Eva, 1957-
Aktuálne problémy v zdaňovaní príjmov nadnárodných spoločností. Stav daňovej regulácie nadnárodných spoločností v Slovenskej republike. Daňová regulácia nadnárodných spoločností v Európskej únii. Dopady expanzie nadnárodných spoločností na národné a makroekonomické prostredie. Pozitíva a negatíva pri rozširovaní pôsobnosti v domácom aj v medzinárodnom prostredí.