Špecifiká daňových únikov v medzinárodnom kontexte - Simonidesová, Jana, 1968-
Daňové úniky a daňová optimalizácia. Medzinárodné zdaňovanie. Špecifiká daňových únikov v medzinárodnom kontexte v nadväznosti na daňovú optimalizáciu.