University-Firm Knowledge Flow & The Roles of Europe’s Universities in Regional Innovation Systems - Špurek, Miroslav, 1992-
Predstavenie štyroch úloh univerzít v regionálnych inovačných systémoch. Zdôraznenie, že výstupy výskumov univerzít sú nevyhnutným zdrojom patentovej činnosti firiem.