Faktorenanalyse gekonnter Vorbereitung auf internationale Verhandlungsführung - Helmová, Milena, 1954-
Príspevok odráža kultúrnu aj komunikačnú schopnosť vyjednávačov v multikultúrnej obchodnej sfére. Cieľom je zamerať sa na rôzne aspekty prípravy, ktoré vyjednávači uskutočňujú pred rokovaniami, analyzovať faktory, ktoré priamo ovplyvňujú ich priebeh a ciele, a zdôrazniť medzikultúrnu a komunikačnú gramotnosť obchodných partnerov.