Výkon trestu odňatia slobody v Slovenskej republike, analýza a zhodnotenie právnej úpravy, de lege lata - Romža, Sergej
Podstata výkonu trestu odňatia slobody. Historický exkurz penologických systémov. Medzinárodné a ústavné východiská (limity) výkonu trestu a odňatia slobody. Analytické zhodnotenie podmienok výkonu trestu odňatia slobody v Slovenskej republike.