Analysis of Attempts To Penetrate Information Systems Over the Internet - Sojka, Pavol, 1978-
Analýza a vyhodnotenie nelegálnych aktivít zaznamenaných na úrovni Ekonomickej univerzity v Bratislave alebo na virtuálnych počítačoch umiestnených na infraštruktúre Google Cloud. Typy útokov a spôsoby vniknutia do systémov. Služby a otvorené porty. Identifikácia IP adries s úmyslom preniknúť do systémov.