Finding a Modular Structure of the Kuka Industrial Welding Robot Main Control Program Needed For Its Effective Testing - Košťál, Igor, 1962-
Priemyselný robot KUKA a jeho modulárna štruktúra. Efektívne testovanie hlavného riadiaceho programu priemyselného zváracieho robota KUKA. Aplikácia .NET. Efektívna stratégia testovania.