Impact of the Free Trade Agreement between the European Union and the Republic of Korea on Mutual Trade Relations - Grešš, Martin, 1978-
Vzájomné obchodné vzťahy medzi EÚ a Kórejskou republikou, ktoré sa v súčasnosti riadia dohodou o voľnom obchode, ktorú podpísalo dvadsaťsedem členských štátov EÚ a Kórejská republika 6. októbra 2010. Kórejské obchodné vzťahy s členskými štátmi EÚ sú asymetrické v prospech starých členských štátov EÚ, pokiaľ ide o vývoz aj dovoz. Zmeny v štruktúre obchodu po podpísaní dohody o voľnom obchode.