Kvalita života a spotreba domácností v kontexte ich zadlženosti - Holková, Vieroslava
Spotrebiteľské správanie domácností. Kvalita života a spotreba. Zadlženosť a jej príčiny. Aktuálne problémy domácností na Slovensku. Vklady a úspory vybraných krajín EÚ v roku 2018.