Ekonomická integrácia migrantiek na trhu práce - Lennerová, Ivana, 1979-
Ekonomickú integrácia a pracovný život migrantiek. Postavenie migrantiek na trhu práce a ich príležitosti na pracovné uplatnenie. Neregulárna migrácia a nelegálna práca. Obchodovanie s ľuďmi. Špecifiká pracovnej integrácie migrantiek - vnímanie svojho postavenia, skúsenosti pri hľadaní práce a pri pracovnom uplatnení. Bariéry v tejto oblasti.