Možnosti a limity účinkov proticyklickej fiškálnej politiky v eurozóne - Martincová, Marta, 1955-
Fiškálna politika v kontexte hospodárskeho cyklu. Limity a možnosti koordinácie využívania nástrojov fiškálnej politiky pri ovplyvňovaní ekonomického cyklu v krajinách eurozóny. Nedostatky mechanizmu koordinácie.