Podpora a ochrana hospodárskej súťaže v Slovenskej republike - Matoušková, Eleonóra, 1962-
Úspešnosť protimonopolnej politiky v Slovenskej republike vo vybraných oblastiach jej realizácie. Kartelové dohody. Právna ochrana hospodárskej súťaže a protimonopolné regulovanie. Bilancia aktivít PMÚ SR v oblasti kartelov, zneužívania dominantného postavenia a vertikálnych dohôd a kontroly koncentrácií.