Komplexné riešenie predaja podniku ako typu kombinácie podnikov v Slovenskej republike - Podmanická, Martina, 1977-
Problematika predaja podniku ako jedného z typov kombinácií podnikov v Slovenskej republike z právneho, účtovného a daňového hľadiska. Transakcia predaja podniku ako jedna z možných kombinácií podnikov, vzťahy medzi predávajúcim a kupujúcim, komplexné riešenie prevodu vecí, práv a majetkových hodnôt tvoriacich podnik v súlade s Obchodným zákonníkom, ktorý upravuje predovšetkým náležitosti zmluvy o predaji podniku a zároveň predostiera i komplexné účtovné a daňové riešenie danej problematiky z hľadiska predávajúceho i kupujúceho podnik alebo jeho časť.