Zlepšenie postavenia žien na trhu práce ako faktor zvýšenia konkurencieschopnosti krajiny - Véghová Vančo, Veronika, 1991-
Stav na slovenskom trhu práce z pohľadu rodovej rovnosti. Právny rámec pre podporu ženskej pracovnej sily. Nízke náklady na pracovnú silu ako faktor konkurencieschopnosti Slovenska.