Adding Business-focused Idioms to Everyday Speech to Succeed in the Working World - Hrdličková, Zuzana
Spôsoby, ako si študenti rozšírili názory, spoznávali nové kultúry a zlepšili svoju komunikáciu prostredníctvom čítania najnovších správ zo sveta podnikania. Korpus textov z anglických časopisov a novín ako Forbes, Newsweek, The Guardian a The Economic Times v rozsahu 137 678 slov predstavuje 308 idiómov. Spôsoby, ako je možné vylepšiť vzdelávanie na vysokých školách pomocou LMS Moodle.