Metodologický pohľad na príjmovo multiplikátorovú analýzu - Goga, Marián
Metodologické problémy modelovania multiplikátorov v input-output analýze zamerané na príjmový multiplikátor v Leontiefovom modeli. Metodologický pohľad na príjmovo multiplikátorovú analýzu v makroekonomickej teórii - príjmový multiplikátor. Príjmový multiplikátor v makroekonómii.