Postoj malých a stredných podnikoch k vzdelávaniu v oblasti manažmentu rizík v krajinách Vyšehradskej štvorky - Hudáková, Mária
Súčasný stav vzdelávania majiteľov a manažérov v krajinách Vyšehradskej štvorky V4 v oblasti manažmentu rizík. Vzdelávanie zamestnancov majiteľmi a manažérmi podnikov na Slovensku v súčasnosti značne podcenené. Výsledky boli získané na základe aplikácie matematických a štatistických metód a následne porovnané s výsledkami krajín V4 (Česká republika, Poľsko a Maďarsko).