Kvalita ekonomických údajov a ukazovatele finančnej výkonnosti podnikov - Kabát, Ladislav
Aktuálne teoretické pohľady a názory na problematiku kvality štatistických údajov, ktoré vstupujú do ďalšieho spracovania, prípadne ďalších analýz a modelových aplikácií. Základné metodologické dokumenty, ktoré spresňujú spôsoby zberu a spracovania ekonomických dát, a to tak na makro ako aj mikro úrovni. Medzinárodne formulované pravidlá definícií pre zber a klasifikáciu ekonomických údajov.