Analýza efektov zavedenia cla na zahraničný obchod - König, Brian, 1983-
Spôsoby odhadu unilaterálnych politík v štrukturálnych gravitačných modeloch. Odhadu efektu cla podliehajúceho doložke najvyšších výhod na bilaterálny obchodný tok. MFN clo a významný efekt na bilaterálny obchodný tok obchodujúcich krajín. Komparácia rôznych metodologických prístupov odhadu efektov zavedenia ciel na bilaterálny obchod.