Úlohy celočíselného lineárneho programovania a balík Python-MIP vo výučbe - Chocholatá, Michaela, 1977-
Riešenie úlohy celočíselného lineárneho programovania pomocou balíka Python-MIP v rámci výučby. Predstavenie riešenia úlohy celočíselného lineárneho programovania pomocou balíka Python-MIP v rámci výučby. Funkcie využité vo všeobecnejších verziách programu využiteľné pri riešení úloh sieťovej analýzy.