Korporátne stratégie ako hra - Végh, Zoltán
Dynamický efekt odchodu. Korporácie a nadnárodné spoločnosti a humánna stránka zamestnania svojich zamestnancov. Hierarchickké postup zamestnancov v korporátnom prostredí. Vytvorenie modelu minimalizujúci počet potrebných novo najatých ľudí do korporátnej spoločnosti so zohľadnením fluktuácie v danom prostredí. Dynamizácia počtu zamestnancov. Hra korporácie a zamestnancov. Kompilácia hry.