Nekooperatívna viackriteriálna hra - Čičková, Zuzana, 1978-
Rozhodovacie situácie a ich konfliktnosť spôsobená zámerom či cieľom hráčov a protichodnými kritériami. Matematická formulácia nekooperatívnej viackriteriálnej hry dvoch hráčov s vektorovým ohodnotením výsledkov rozhodovacej situácie pre každého z hráčov. Rozdiely oproti hrám so skalárnym ohodnotením výsledkov a možnosti riešenia viacktriteriálnych hier. Bimaticové hry, hľadanie rovnovážnych stratégií a podmienky optimálnosti.