Prominence and the Development of Global Mindset - Némethová, Ildikó, 1974-
Projekt PROMINENCE vyvinul interaktívny online kurz založený na štvorstupňovom modeli učenia a odbornej prípravy prostredníctvom iteračného mechanizmu získavania skúseností, reflexných pozorovaní, koncepčných interpretácií a aktívneho zapojenia sa do situácií charakterizovaných kultúrnou rozmanitosťou. Interaktívny online kurz zameraný na uľahčenie rozvoja globálneho myslenia, ktoré odráža kognitívne, metakognitívne, motivačné a behaviorálne schopnosti prostredníctvom podpory aktívneho experimentovania v medzikultúrnom prostredí. Od etnocentrizmu ku kozmopolitanizmu. Vedomie a citlivosť prostredníctvom kultúrnej a emočnej inteligencie.