Use of Mobile Applications in Developing Reading Comprehension in Second Language Acquisition—A Review Study - Klimova, Blanka
Použitie mobilných aplikácií pri vývoji čítania s porozumením pri osvojovaní druhého jazyka. Štúdia zaoberajúca sa vplyvom vznikajúcich technológií, predovšetkým mobilných aplikácií, na čítanie v druhom jazyku s porozumením v období od 1. januára do 30. septembra 2020. Pozitívny prístup a zvýšená motivácia študentov pri používaní mobilných aplikácií.