Targeting of Online Advertising Using Logistic Regression - Šoltés, Erik, 1974-
Demografické zacielenie pomocou logistických regresných modelov. Predstavenie binomického a multinomického logistického modelu, ktorých úlohou je predikcia veku a pohlavia používateľov internetu v rámci skupiny.