Prostorová mobilita uživatelů služby Airbnb v kontextu současných megatrendů - Novotná, Markéta
Priestorové správanie návštevníkov v kontexte súčasných megatrendov a faktory formujúce priestorové chovanie používateľov. Používatelia služby Airbnb a ich priestorové chovanie. Modely priestorových tokov. Dôsledky pre udržateľný rozvoj.