Current Challenges in Digitalisation and Automation of Production and Logistics Processes in Enterprise - Dupaľ, Andrej
Aktuálne výzvy digitalizácie a automatizácie výrobných a logistických procesov v podniku. Informácie na ďalšie spracovanie normatívneho modelu zdokonaľovania v oblasti Industry 4.0, prípadne aj nástupčivejšiej verzie Industry 5.0.