Small and Medium-sized Enterprises and Industry 4.0 - Kalusová, Lenka, 1987-
Analyzovanie nedostatkov a problémov v podnikaní malých a stredných podnikov vo vzťahu k schopnosti týchto podnikov adaptovať sa na nové podmienky Priemyslu 4.0. Výsledkom adaptácie podnikov na podmienky Priemyslu 4.0 sú tzv. smart podniky.