Osobnosť stredoškolského učiteľa predmetu cvičná firma - Velichová, Ľudmila
Predmet cvičná firma a jeho odlišnosti od iných ekonomických predmetov v činiteľoch vyučovacieho procesu. Osobnosť učiteľa vyučujúceho predmet cvičná firma na strednej škole. Výsledky prieskumu zameraného na skúmanie vnímania predmetu cvičná firma učiteľmi. Vnímanie postavenia predmetu cvičná firma učiteľmi v sústave ekonomických predmetov na strednej škole. Identifikácia systému výberu učiteľa pre výučbu predmetu cvičná firma na stredných školách a vymedzenie problémov vo výučbe predmetu cvičná firma z pohľadu učiteľov, s návrhmi na ich riešenie.