História a vývoj minimálnej mzdy v slovenskej republike a vo svete - Kopčáková, Janka, 1994-
Minimálna mzda a jej vývoj vo svete a na Slovensku. Význam minimálnej mzdy. Výpočet minimálnej mzdy v Slovenskej republike. Rozdiel minimálnych miezd v jednotlivých štátoch Európskej únie.