Trust and Faith as Innovative Marketing Tools for Providers in Health Care - Svetozarovová, Nella
Overenie súboru determinantov reputácie - nehmotného majetku vo vzťahu ku konceptu výkonnosti poskytovateľov pôsobiacich v zdravotníctve. Model reputácie obchodného výkonu.