Marketing Strategy of Multinational Companies to Support the Development of Tourism Events - Weiss, Erik, 1979-
Turistický priemysel postihnutý pandémiou koronavírusu Covid-19, pretože mnohé krajiny zaviedli cestovné obmedzenia v snahe obmedziť šírenie vírusu. Pandémia predstavujúca významnú hrozbu pre odvetvie cestovného ruchu. Možné riešenia po vydaní opatrení. Charakteristika cestovného ruchu v Slovenskej republike a návrh marketingovej stratégie nadnárodnej spoločnosti na podporu cestovného ruchu.