Inovačná aktivita podnikov na Slovensku podľa klasifikácie ekonomických činností - Duľová Spišáková, Emília, 1983-
Problematika inovačnej aktivity podnikov na Slovenku, miera inovovania podnikov podľa ich sektorového zamerania, t. j. ekonomickej činnosti. Vymedzenie pojmu inovácia a inovačná aktivita, vývoj počtu podnikov a podielu týchto inovančne aktívnych podnikov na celkovom počte podnikov v príslušnom sektore podľa klasifikácie ekonomických činností, so zameraním na podniky vykonávajúce rôzne druhy priemyselnej činnosti a podniky poskytujúce rozličné druhy služieb. Kľúčové slová:inovácie, inovačná aktivita, priemysel, služby, stavebníctvo