Finančné a nefinančné faktory ovplyvňujúce rozhodovanie využitia výrobných liniek - Kudlová, Zuzana, 1986-
Hodnotenie výkonnosti vo vybranom podniku pomocou tradičných a moderných metód hodnotenia výkonnosti. Vykonanie návrhov a opatrení pre podnik v oblasti rozhodnutia využitia výrobných liniek.