Strategic Management and Logistic Operations of the Alliance of Airlines: Oneworld Case Study - Holubčík, Martin
Situácia leteckých spoločností v Spojených štátoch amerických, ktoré vytvorili strategické spojenectvo s cieľom rozšíriť potenciálny trh pre všetkých zákazníkov jednotlivých spoločností. Využitie strategického riadenia v podobných konkurenčných/kooperatívnych vzťahoch pomáha vytvárať synergie.