Characteristics of Educational Process in the Context of Education 4.0 - Horváthová, Miroslava
Prehľad revolúcií v priemyselnej a vzdelávacej sfére. Charakteristiky vzdelávacieho procesu v kontexte vzdelávania 4.0. Kompetencie, zručnosti a výsledky vzdelávania týkajúce sa tímovej práce, schopností myslenia a technologickej gramotnosti študentov a učiteľov vzdelávacieho programu Education 4.0. Tipy a odporúčania stratégií a nástrojov pre učiteľov pre plynulý prechod vzdelávacieho procesu do systému Education 4.0.