Impact of Chinese Positions and BRI Projects in the Western Balkans on the EU Agenda in the Region - Drieniková, Kristína, 1982-
Obchodné a investičné aktivity Číny na západnom Balkáne. Ich riziká týkajúce sa strategických záujmov EÚ a jej agendy v regióne. Diplomacia dlhov na západnom Balkáne. Súlad s environmentálnymi normami EÚ. Pretrvávanie korupcie v regióne.