Consumer Involvement in Design Process Through Social - Garasová, Petra, 1993-
Spôsob vnímania participatívneho dizajnu prostredníctvom sociálnych sietí spotrebiteľmi. Participatívny dizajn. Prieskum uskutočnený pomocou štandardizovanej metódy dotazovania na Ekonomickej univerzite v Bratislave.