<The> Impact of Demographic Factors on Seasonal Shopping Sensitivity - Kuchta, Martin, 1990-
Vplyv demografických faktorov na sezónne nakupovanie. Pozorovanie vo vybraných supermarketoch ako primárna výskumná metóda. Význam sezónnych marketingových stratégií nakupujúcich. Závislosť nákupného správania spotrebiteľa od definovaných demografických kritérií.