Young People and Influencers - Vokounová, Dana, 1962-
Výsledky individuálnych rozhovorov medzi mladými ľuďmi a názory a postoje k sociálnym médiám a influencerom. Dôvody návštevy sociálnych sietí. Platformi sociálnych médií ako Instagram, Facebook a YouTube. Vplyv influencerov na mladých ľudí, etika a manipulatívne techniky.