Vybrané aspekty využitia metódy data mining - Hamranová, Anna, 1957-
Metóda data mining. Členenie úloh dolovania dát. Postup dolovania dát podľa CRISP-DM. Data mining softvér WEKA a realizácia procesu data miningu.