Využitie Web 2.0 aplikácie podcast vo výučbe cudzích jazykov - Stradiotová, Eva, 1963-
Výsledky výskumu podcastov a ich vplyvu na rozvoj jazykovej zručnosti počú vanie s porozumenı́m. Vplyv podcastu na zlepšenie jazykovej zručnosti počúvanie s porozumenı́m a na motiváciu študentov venovať sa vo zvýšenej miere počúvaniu nahrávok v cudzom jazyku. Podcast nástroj Web 2.0.