Analýza vybraných rozsudkov medzinárodného trestného tribunálu pre bývalú Juhosláviu - Beňová, Zuzana, 1996-
Stručné vysvetlenie pozadia konfliktu a vzniku samotného Medzinárodného trestného tribunálu pre bývalú Juhosláviu. Poukázanie na podstatné rozsudky, ktoré boli spomínaným tribunálom vydané.