Turecké transnacionálne náboženské organizácie a ich financovanie v ére AKP - Tomečková, Lenka, 1993-
Turecké transnacionálne náboženské organizácie. Milli Görüş. Diyanet – Riaditeľstvo pre náboženské záležitosti. Spôsoby financovania náboženských organizácií. Vnútorné prepojenie týchto organizácií a s ním súvisiaca úloha vo vzťahu k diaspóre a hosťujúcim krajinám v ére tzv. nového Turecka.