Behaviorálne aspekty v procese rozhodovania spotrebiteľa - Hojdik, Vladimír, 1992-
Pojmy súvisiace s behaviorálnou ekonómiou – existujúce odchýlky od racionality, ktoré sa vyskytujú v rozhodovacom procese spotrebiteľa a ich zasadenie do kontextu podnikového marketingu.