Market Segmentation - Polgárová, Veronika
Skúmanie či na dnešnom trhu existuje potreba segmentácie, a analýza, o čom segmentácia je. Teoretické základy a dôležité pojmy, súvisiace so segmentáciou trhu, ako aj kľúčové definície.